Сабери се и почни

Сабери се и почни
Марка: НБ "Ресавска школа" Деспотовац
Шифра производа: књига
Расположивост: У магацину
Цена: 300.00 rsd

Проблеми који се разматрају у овој књизи не чине хомогену целину, тј. нису из исте области математике. Напротив, сваки задатак се разликује од осталих, а чињеница да су неки од њих, ту и тамо, "већ виђени", само потврђује њихову трајност и вредност.
Када кренете на решавање задатака, ви не морате да идете редом којим су задаци овде дати. Идите ви оним редоследом који сами изаберете. Међутим, прво добро прочитајте задатак, да би сте га разумели, или, другим речима, припремите се најбоље што можете, да би сте успели да решите задатак, а то може да се каже и »САБЕРИ СЕ И ПОЧНИ«, због чега је ова књига и добила такав наслов.
За неке од задатака, бар у први мах, није баш лако наћи идеју како да се стигне до решења, што значи да је за њихово решавање потребан већи интелектуални напор. Ипак, пре него што погледате решење, а дато је решење за сваки задатак, увек покушајте да и сами дођете до решења задатка. Када у томе успете, бићете веома задовољни и поносни због тога.
Књига је намењена старијим основцима и млађим средњошколцима. Међутим, САБЕРИ СЕ И ПОЧНИ својим садржајем може да привуче пажњу и шире популације, тј. она може добро доћи и осталим заљубљеницима у математику, или онима који ће математику тек заволети..  

Напиши коментар

Ваше име:


Ваш коментар: Запазите: HTML се не преводи!

Оцена: Лоше           Добро

Унесите код у бокс испод:Powered By OpenCart
Архимедесова интернет књижара © 2019