КОВИДневник математичара

КОВИДневник математичара
КОВИДневник математичара КОВИДневник математичара
Шифра производа: књига
Расположивост: У магацину
Цена: 1,000.00 rsd

Књига из које ћете моћи да сазнате и "шта је било после" или "шта је томе претходило", јер уз помоћ QR кодова можете открити обично невидљиве слојеве прича!

ОВА КЊИГА ЈЕ
писана током пандемије корона вируса. Нјени аутори су математичари с различитих континената које, поред истинске радозналости и жеље за стицањем и давањем знања, спаја и оно што нам је свима заједничко: трагање за смислом и начином живота у тешким тренуцима. Садржи личне приче о искуствима из живота у изолацији: о несигурности посла, о ограничењу кретања али не и размисљања, о начинима борбе, најпре са самим собом, а онда и са свим изазовима које је донела пандемија.

ВИШЕДИМЕНЗИОНАЛНА И
савремена, књига је обогаћена низом фотографија, илустрација, фуснота, али и QР кодова. Они ће вас одвести на места на којима можете сазнати још понешто о писцима дневника, о њиховим интересовањима и креацијама а, поред тога, и о свету око нас с историјског, културолошког, и понекад и с политичког аспекта.

ЗА СВАКОГА
ко се током пандемије суочио с потпуним затварањем, ко је те дане проводио у кући, избачен из колосека и свакодневних рутина, ко је на разне начине покушавао да преживи изолацију и забављао се током ње на свој начин, ови дневнички записи биће извор препознавања, идентификације, спознаја, увида и емоција. А за оне које интересује шта је било у главама људи и с којим су се изазовима суочавали у таквим временима – КОВИДневник биће инстинско откриће.

Напиши коментар

Ваше име:


Ваш коментар: Запазите: HTML се не преводи!

Оцена: Лоше           Добро

Унесите код у бокс испод:Powered By OpenCart
Архимедесова интернет књижара © 2021